KSO-leerlingen op de planken met Wis(h)dom

  • Posted on: 16 February 2017
  • By: ksoronse

Een vijftigtal leerlingen van het KSO Glorieux brengen vanaf vrijdag onder leiding van regisseurs-leerkrachten Kristof De Moor en Else Van Den Heede de toneelvoorstelling Wis(h)dom 'Heksen en Zuurpruimen' van Tony Proost.

"Zes leerlingen van het internaat volgen een opleiding tot wicca", lichten de regisseurs het verhaal toe. "De meisjes willen de vaardigheden van de witte magie onder de knie krijgen. Er loert echter een groot gevaar om de hoek, want sommige personeelsleden hebben een geheime agenda. Niets is wat het lijkt binnen de muren van het Magisch Secundair Onderwijs (MSO). Of het onwendbare toch nog te stoppen valt, moet je zelf maar komen ontdekken." Het totaalspektakel is te zien nu vrijdag 17 en zaterdag 18 februari om 20 uur en zondag 19 februari om 15 uur in CC De Ververij in de Zuidstraat in Ronse. Kaarten, 6 euro in voorverkoop of 8 euro aan de kassa, kunnen gereserveerd worden via het telefoonnummer 055/23.28.92 of info@ksoronse.be. (MDVR)

Bron: Het Laatste Nieuws Regio van 16 februari 2017 (http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-ronse/kso-leerlingen-op-de-planken-met-wis-h-dom-a3082198/ ) - Foto Marc De Venter​